Usa intrare, usi lemn, producator usi - Porta Doors
Calitate de Aur - "Porta"

In anul 2013, brandul PORTA DOORS s-a clasat pe locul 1, pozitie determinata de preferintele consumatorilor.

"KONSUMENCKI LIDER JAKOŚCI 2013" reprezinta un program la nivel national in Polonia, care are drept scop identificarea celor mai bune produse si branduri din punct de vedere calitativ, distinctie oferita in urma analizei datelor de consum si a preferintelor consumatorilor.NOUA IMAGINE PORTA DOORS


Stimați clienți,

De peste două decenii Grupul Porta este un pionier în proiectarea şi producerea uşilor de cea mai înaltă calitate, străduindu-ne să urmăm îndeaproape tendințele globale în domeniul designului şi tehnologiei de fabricare. Astfel, de-a lungul activității noastre am avut de multe ori privilegiul de a influența gusturile a milioane de clienți în ceea ce priveşte designul interior. Totuşi, în timp ce ne punem amprenta asupra amenajărilor interioare, nu trebuie să uităm de propriul nostru brand. Timpul pentru schimbare e aici. Noul logo, dezvăluit pentru prima dată în cataloagele noastre de produse, ediția 2013, reprezintă simbolul Porta, într-o formă revoluționară, orientată către viitor. Facem toate eforturile să ne asigurăm că vom rămane un sinonim pentru calitatea impecabilă a uşilor oferite la prețuri imbatabile şi dorim să fim noi cei care impunem cele mai înalte standarde în această industrie.

Noul logo reflectă fidel valorile companiei: încredere şi fiabilitate, în contextul noilor vremuri. Prin respectarea acestor valori reuşim să garantăm satisfacția clienților noştri şi calitatea produselor Porta. Procesul continuu de întinerire şi modernizare este susținut acum şi de noul logo, ce va genera o imagine unitară, recunoscută în toate țările în care sunt comercializate produsele Porta.

Un catalog plin de noutăți, o marcă modernă – iată ce vă propunem pentru a îndrăgi si mai mult tot ceea ce reprezinta PORTA.

Jacek Sarnowski
Presedintele Grupului Porta_______________________________________________________________________________________________________________________________________________
www.vertedrzwi.pl www.portacad.eu