Despre companie ;
Despre companie

De peste 20 de ani am avut privilegiul de a transforma interioarele si de a rafina gusturile a milioane de clienti.
Prima fabrica a fost fondata in anul 1992 langa Wejherowo. In urmatorii ani, am avut o dezvoltare dinamica si am inaugurat fabricile din Elk, Suwalki si Arad.

  • 1992 - este fondata Porta KMI Polonia
  • 2000 - este inaugurata o fabrica moderna pentru tocuri pe furnir natural la Elk - Porta KMI System
  • 2001 - sunt inaugurate fabricile din Suwalki, Porta KMI Fornir si Porta KMI Metal (tocuri metalice)
  • 2005 - inaugurarea oficiala a Porta KMI Romania
  • 2009 - Transferul productiei de tocuri si supralumini pe furnir natural catre Porta KMI Fornir, in Suwalki

Astazi, Grupul Porta este format din 6 fabrici, iar volumul lunar este de peste 65000 de seturi de usi si tocuri.

Succesul Porta se datoreaza in primul rand muncitorilor cu un inalt grad de calificare profesionala, care, in combinatie cu investitiile solide au oferit companiei posibilitatea unei dezvoltari dinamice si competitivitate pe piata. Masinile de ultima generatie si utilizarea tehnologiei moderne permit o productie automatizata. Astfel, putem oferi produse la cele mai inalte standarde calitative, pastrand insa preturile atractive. In acelasi timp, protectia mediului reprezinta una dintre preocuparile noastre. Din acest motiv, utilizam doar materie prima ecologica, achizitionata de la cei mai cunoscuti producatori. De asemena, o moderna centrala pe baza de deseuri lemnoase asigura necesarul de energie termica pentru intreg procesul de productie.

Porta a facut intotdeauna toate demersurile pentru a obtine certificarile si atestatele tehnice emise de institute de specialitate, in masura sa confirme proprietatile produselor utilizate in constructii. Gama de produse pe care o oferim clientilor nostri cuprinde usi de interior, de intrare in apartament, de exterior, industriale, produse care pot fi utilizate in orice tipuri de cladiri, de la apartamente, pana la hoteluri, birouri, institutii publice sau facilitati industriale. Pentru a raspunde cerintelor pietei de investitii, specialistii in arhitectura si design ai Porta au creat si dezvoltat produsele contract non-standard. Astfel, exista posibilitatea sa oferim produse care raspund cerintelor individuale ale oricarui client.

Vanzarile Porta se desfasoara printr-o retea de peste 100 de showroomuri si depozite. Distribuitorii autorizati colaboreaza, de asemenea, cu redistribuitori, ceea ce face ca produsele Porta sa fie disponibile in intreaga tara.

Dorim sa fim perceputi ca o companie puternica, tanara si moderna. De aceea am decis sa introducem un nou logo - un simbol pentru transformarea Porta si intrarea intr-o noua era. Dorim in continuare sa fim un sinonim pentru usi de inalta calitate la cele mai bune preturi si vrem sa pastram cele mai inalte standarde din industrie. Noul logo reflecta valorile pe care le propunem clientilor nostri: incredere si fiabilitate, combinate cu un stil modern. Aceste reprezinta conditii ale satisfactiei si calitatii, pe care dumnevoastra puteti conta.