Porta

Despre companie

 

De peste 30 de ani oferim interioare rafinate pentru milioane de clienți.

Știm că “acasă” este locul cel mai important pentru fiecare om. Iar “acasă” începe cu o ușă.
O ușă care închide și deschide o lume intimă, plină de siguranță și confort.

Misiunea noastră este aceea de a crea uși care se deschid cu bucurie către cel mai prețios loc – casa ta.

 

Creăm cu pasiune pentru tine  

De 30 de ani creăm uși de înaltă calitate, la cele mai bune prețuri, din dorința de a le oferi clienților noștri un standard în materie de interioare și uși pline de personalitate. Suntem o companie puternică, dinamică și modernă, ghidată de cele mai bune principii profesionale și de dorința de a evolua constant.

Specialiștii noștri sunt într-o continuă căutare a celor mai bune inovații de design, adaptate ulterior nevoilor fiecărui client. Credem în creativitate și calitate, iar aceste valori stau la bază fiecărei uși pe care o realizăm. În egală măsură, credem în viziunea fiecărui client. Astfel, oferim fiecăruia posibilitatea de a se bucura de ușa mult dorită de la început și până la sfârșit, prin customizarea culorii, a designului și a dimensiunilor. Rezultatul? O ușă care va decora armonios și eficient casa, an după an. Credem cu tărie că succesul nostru se datorează fiecărui om din echipa Porta – profesioniști cu un înalt grad de calificare profesională și o pasiune nemărginită. De asemenea, dorința de a ne perfecționa, de a investi mai mult, de a face mai bine, ne-a propulsat în rândul celor mai dinamice companii de pe piața.

 

Credem în calitate

Investim în mod constant în tehnologii moderne de producție, din dorința de a oferi fiecărui client o ușă de cea mai înaltă calitate. Porta a făcut întotdeauna toate demersurile necesare pentru a obține certificările și atestatele tehnice emise de institute de specialitate, în măsură să confirme produsele utilizate în construcții.

Mașinile de ultimă generație și tehnologiile moderne pe care le folosim permit o producție automatizată, la standarde ridicate de calitate, însă la prețuri accesibile.

 

Investim în responsabilitate socială 

La Porta Doors, apreciem și ne dorim să investim în tinerețe, pasiune și viziune. De aceea, ne punem toată încrederea în potențialul arhitecților și designerilor cu care lucrăm, care își demonstrează talentul prin responsabilitate. Astfel, invităm acești tineri într-o multitudine de concursuri Porta, dându-le șansa de a-și prezenta ideile și soluțiile de design interior.

În egală măsură, împărtășim și valorile care ghidează sportivii în parcursul carierei lor. Ca și companie la nivel internațional, suntem dedicați navigației – un sport care promovează ca și valori pasiunea, lucrul în echipă, perseverență și angajamentul – valori pe care le împărtășim.

 

Ne dedicăm producției

Credem cu tărie în puterea producției moderne, ce folosește tehnologii inovatoare, prietenoase cu mediul. Fiecare etapă a producției de produse implică într-o măsură cât mai mare materiale provenite de la furnizori certificați, dedicați gestionării corespunzătoare a pădurilor și a materiilor prime obținute din acestea.

Gamele noastre de produse depășesc ușile și accesoriile pentru case și apartamente; produsele noastre se pot regăsi și în sectorul investițiilor, în clădiri publice, săli moderne de sport sau clădiri de birouri.

Grupul Porta se bucură de 6 fabrici, cu un volum lunar de peste 65000 de seturi de uși și tocuri și este liderul producției de uși în Europa Centrală și de Est.

Fabricile Porta includ:

  • fabrica din Bolszewo - cea mai mare și modernă fabrică din Polonia, unde se produc ușile de interior, tehnice și de exterior
  • 2 fabrici în Elk - unde se produc ușile și tocurile din furnir natural (PKS) și cele metalice (PKM)
  • 2 fabrici în Suwalki - unde se produc produsele furniruite: uși (PKF) și tocuri (PKO).
  • Administratorii Grupului PORTA sunt Jacek Sarnowski și Mieczysław Ciomek.

 

Distribuție

Vânzările Porta se desfășoară printr-o rețea de peste 100 de showroomuri și depozite.

Distribuitorii autorizați colaborează, de asemenea, cu redistribuitori, ceea ce face ca produsele Porta sa fie disponibile în întreaga țară.

 

Management

LUKASZ LUTO

Președinte al Consiliului de Administrație al Porta KMI Poland

GRZEGORZ BIAŁCZAK

Vicepreședinte al Porta KMI Poland

ARTUR PĘKSYK

Membru în Consiliul de Administrație, Director de Vânzări și Marketing al Porta KMI Poland